Pârtiile din Rânca

Pârtiile din Rânca


Address

Rânca 215300, Romania

Despre

Statiunea Ranca este considerata zona cu cel mai mare potential turistic de iarna. Statiunea reuseste in fiecare sezon dedicat sporturilor de iarna sa atraga din ce in ce mai multi turisti in zona Muntilor Parang. Spatiul destinat iubitorilor zapezii dispune in prezent de trei partii, una dintre ele punand la dispozitie o instalatie de nocturna pentru activitatile de dupa laseara serii. Se are in vedere realizarea unei noi partii de ski si a unei instalatii de transport pe cablu pe Varful Papusa.

In prezent, in statiune se gasesc 5 partii: 4 pe Muntele Cornesu (partiile M1, M2, M3, M4) si 1 pe Muntele Papusa (partia Ranca 1).

Partiile de pe Muntele Cornesu beneficiaza de instalatie de transport pe cablu, (teleski si/sau babyski), iar M1 dispune de nocturna si sonorizare.

Partia Ranca 1 de pe Muntele Papusa este dotata cu un telescaun de 4 locuri. Pe partie se poate practica ski-ul si snowboarding-ul, pentru sanius sau alte activitati fiind amenajate locatii separate. Program partie Ranca 1: ora 09:30-16:00.

Alte sugestii